Jama Fallout 76 ümber jätkub, Bethesda süsteemist lekkisid klientide nimed, aadressid ja telefoninumbrid

0
231

Paistab et Bethesda ja Fallout 76 jamad ei taha mitte kuidagi sel aastal otsa saada. Nüüd lekkisid nende süsteemist klientide nimed, aadressid ja telefoninumbrid.

Bethesda kasutajatoe süsteemi kasutajad märkasid üllatusega, et neile on antud ligipääs tugisüsteemi osadele, millele nad ei tohiks ligi saada. Näiteks said nad avada ja sulgeda teiste kasutajate pileteid ja näha kasutajate isiklikke andmeid.

Loomulikult ei võtnud just eriti kaua aega, kui Bethesda järjekordne jama kohe sotsiaalmeedia ja Redditi vahendusel kiirelt välja tuli.

Bethesda enda vastus sellele uuele jamale oli lihtne, “Hei, me lahendasime selle probleemi”. Nad ei ole senini võtnud isegi vaevaks kasutajate ees vabandada. Kuna nende tugisüsteemi kasutavad ka Euroopa kasutajad, siis tänu uuele andmekaitseseadusele Euroopas võib Bethesdat nüüd oodata üks kopsakas rahatrahv.

Fallout 76 ei ole mängijatelt just eriti palju kiidusõnu saanud, pigem hoopis hulgaliselt kriitikat. Lisaks hoolimata sellest, et tegemist on värske mänguga, mis ilmus…

Peale kõiki neid lõputuid jamasid selle (aasta halvima mängu?) Fallout 76 ümber võib vist EA kergendatult ohata, seekord saab aasta halvima ettevõtte tiitli ilmselt hoopis Bethesda. Nüüd jääb üle ainult oodata ja vaadata, mis on järgmiseks asjaks millega Bethesda meid üllatab.