Jah, Xbox Game Passis olevaid Play Anywhere mänge saab mängida ka arvutil

0
202

Aaron Greenberg kinnitas, “Jah, kui tegemist on Xbox Play Anywhere mänguga, siis saate seda arvutil mängida, kui olete Game Passi kasutaja.”

Microsoft teatas E3 2016 pressikonverentsi ajal Xbox Play Anywhere süsteemist Xbox One ja Windows 10 arvutil. Ostes Xbox Play Anywhere mängu Xbox One konsoolil saab automaatselt ligipääsu samale mängule ka Windows 10 arvutil ja vastupidi.

Kõik sinu mängu salvestused, ostetud lisad ja achievementid töötavad mõlemal platvormil. Alustades mängu näiteks Xbox One konsoolil võid soovi korral rahulikult oma mängu jätkata Windows 10 arvutil või vastupidi. Lisaks võimaldab nimetatud süsteem Windows 10 ja Xbox One omanikel koos mängida.

Eile teatas Microsoft, et kõik Microsofti stuudiote poolt välja antud mängud ilmuvad Xbox Game Pass’i samal ajal kui need ametlikult müügile tulevad. Esimeseks mänguks mis Xbox Game Pass’i lisatakse on Rare mitmikmängule keskendunud piraadimäng Sea of Thieves, mis ilmub 20. märtsil. Seejärel on oodata selliseid mänge nagu State of Decay 2 ja Crackdown 3.

Kuigi Xboxi osakonna juht Phil Spencer soovib ühel päeval Xbox Game Passi ka arvutile tuua, siis hetkel nimetatud teenust veel Windows 10 arvutitel kasutada ei saa. Kuid juhul kui teil on Game Passi teenus tellitud, siis kõiki Xbox Game Passis olevaid Xbox Play Anywhere mänge saab mängida ka oma Windows 10 arvutil.

Hetkel leiab Xbox Game Passist sellised Xbox Play Anywhere mängud nagu Gears of War 4, ReCore ja Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, mida saab Xbox Game Passi olemsolu korral mängida oma Windows 10 arvutil.

Xbox Play Anywhere mängude nimekirja leiab siit.