Nädalavahetus – Onrush beeta ja Rainbow Six Siege

0
145

Nädalavahetuse mängusoovituseks on seekord Onrush beeta, mida Xbox One ja PS4 kasutajad sel nädalavahetusel proovida saavad ning mis kõigile soovijatele avatud on, ei mingit registreerimist, lihtsalt mine Xbox või PlayStation Store, otsi üles Onrush beeta, lae mäng alla ja naudi.

Lisaks sellele saab sel nädalavahetusel PC, PS4 ja Xbox One peal tasuta mängida üht kõigi aegade parimat online shooterit, Rainbow Six Siege.

 

Rainbow Six Siege

Juhul kui sa oled üks neist kes pole omale endiselt veel Tom Clancy’s Rainbow Six Siege muretsenud, siis sel nädalavahetusel on sul võimalik taaskord mängu tasuta mängida. Ligi saab kogu mängule, kõikidele kaartidele ja mängumoodidele ning olemasolevatele operaatoritele.

PlayStation 4 kasutajatel tuleb minna PlayStation Store, leida sealt Rainbow Six Siege ja mäng alla laadida. Vajalik on PlayStation Plus’i olemasolu. PS4 omanikud saavad Rainbow Six Siege tasuta mängida kuni 21. mai õhtuni, kell 16:00 (Eesti aja järgi).

Xbox One kasutajad leiavad Rainbow Six Siege Xbox Storest ning mämngida saavad nad kuni 21. mai hommikuni, kell 10:00. Xbox Live Gold olemasolu pole tasuta nädalavahetustel vajalik, mängida saavad kõik Xbox One kasutajad.

Kui sa aga mängid arvuti peal, siis on mängimiseks vajalik Uplay Launcher ja konto. Tasuta nädalavahetuse pakkumine kehtib kuni 20. mai hilisõhtuni, kell 23:00.

Loomulikult saab soovi korral omale mängu osta tavapärasest soodsama hinnaga. Sooduspakkumine Rainbow Six Siege’le kehtib kuni 28. maini.

 

ONRUSH beeta

Alates neljapäevast saab proovida Onrush avatud beetat Xbox One ja PS4 konsoolidel. Kõik kel soovi, saavad beetast osa võtta, selleks ei tule teha muud kui Xbox Stores või PlayStation Stores Onrush beeta üles otsida ja mäng alla laadida. Beeta kestab kuni esmaspäevani, 21. mai, kell 02:00 öösel (Eesti aja järgi).

ONRUSH beetas:

  • Interaktiivne õpetus
  • Superstar Practice (Üksi või koos sõpradega)
  • 6v6 Online Multiplayer
  • Fotomood (Ainult üksinda mängimisel)
  • 2 rada (Big Dune Beach ja Volcano Lake)
  • Overdrive ja Countdown mängumoodid
  • 4 sõidukiklassi

Lisainfot Onrush avatud beeta kohta leiab siit.

 

XBOX – Fallout 4

Sel nädalavahetusel, 17-20. mai, saavad Xbox One kasutajad tasuta mängida 2015 aastal loodud post-apokalüptilise maailmaga rollikat, Fallout 4. Teos on teeninud hulgaliselt auhindu ning Xbox One X kasutajad saavad nautida uuendatud graafikaga versiooni. Kui mäng meeldima hakkab, siis on hetkel võimalik mäng omale tavapärasest soodsama hinnaga osta.

 

HUMBLE BUNDLE

Ka sel nädalal on Humble Bundles igasugust lahedat kraami tavapärasest soodsamalt. HUMBLE HOOKED ON MULTIPLAYER 2018 BUNDLE pakub €1 eest Stick Fight: The Game, Rampage Knights ja Tumblestone mängu. Kui aga lisada mõned eurod juurde, siis umbes €4.60 eest saab juurde veel Besiege, Duck Game ja Hover’i. Kui aga maksta €12 või rohkem, siis saab pakkumisega veel kaasa ka ülipopulaarse Rocket League.

Kuni laupäeva õhtuni on võimalik omale Humble Bundlest saada ka üks tasuta mäng, GALACTIC CIVILIZATIONS II: ULTIMATE EDITION.

Endiselt on Humble Bundles käimas ka SPRING SALE.

 

STEAM

Steamis on sel nädalavahetusel käimas PDXCON Weekend Sale, kust saab omale osta Paradox Interactive mänge kuni 80% soodsamalt.

Lisaks leiab nädalavahetuse pakkumise alt soodsamalt ka Middle-earth: Shadow of War’i ja Neptunia mänguseeria.

 

Green Man Gaming

Green Man Gamingus on hetkel korralik ports erinevaid sooduspakkumisi – PDXCON Weekend Sale, Bethesda, 2K, Rockstar, Square Enix, Ubisoft ja palju muud. Sel nädalavahetusel peaks Green Man Gamingust igaüks omale midagi meelepärast leidma, olgu selleks siis mõni varem ilmunud mäng või miks mitte ära kasutada mõnda sooduspakkumist mõnele tulevasele mängule nagu näiteks Shadow of the Tomb Raider.