Nädalavahetus – Ghost Recon Wildlands, Halo 5, Injustice 2, The Elder Scrolls V: Skyrim ja palju muud

0
175

Lisaks erinevatele sooduspakkumistele on sel nädalavahetusel võimalik tasuta mängida päris mitut mängu. Üheks selliseks mänguks mida Steamis, PS4 ja Xbox One konsoolil tasuta mängida saab on Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, mis on suurepärane uudis neile kel mängu ennast veel pole, kuid tahaks kangesti tasuta uuendust Special Operations I järgi proovida.

Lisaks Ghost Recon Wildlands’ile on sel nädalavahetusel tasuta ka The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Ballistic Overkill, Halo 5: Guardians ja Injustice 2. Lähemalt loe allpoolt.

Head nädalavahetust kõigile!

 

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on sel nädalavahetusel, kuni 15. aprillini, tasuta mängimseks Steamis, PS4 ja Xbox One konsoolil. Tasuta saab mängida ka Ghost Recon Wildlands’i teise aasta tasuta uuendust, Special Operation I, mis sisaldab missiooni Splinter Cell’ist tuntud Sam Fisher’iga. Juhul kui mäng meeldima hakkab, siis on Steamis, PS Stores ja Xbox Stores hetkel mäng soodushinnaga müügis.

 

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Steam, Xbox One)

Sel nädalavahetusel saab Steamis ja Xbox One konsoolil tasuta mängida avatud maailmaga RPG’d, The Elder Scrolls V: Skyrim. Lisaks põhimängule on juures ka sellised lisad nagu Dawnguard, Hearthfire ja Dragonborn, mida samuti saab sel nädalavahetusel mängida. Mängu saab tasuta mängida kuni 15. aprillini. Kogu sinu progress mängus jääb alles, kui otsustad siiski mängu osta. Hetkel on mäng Steamis ja Xbox Stores kuni 50% soodsamalt müügil.

 

Ballistic Overkill (Steam)

Lisaks eespool mainitud Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’ile ja The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’ile saab Steamis sel nädalavahetusel tasuta mängida veel üht mängu – Ballistic Overkill. Tegemist on online tulistamismänguga kus saab valida oma klassi ja relva ning minna vastaseid nottima. Ka nimetatud mängu puhul kestab tasuta mängunädal kuni 15. aprillini ja võimalus osta mäng omale 50% soodsamalt, kõigest €5.99 eest.

 

Halo 5: Guardians ja Injustice 2 (Xbox)

Lisaks Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’ile ja The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition’ile saavad Xbox One omanikud sel nädalavahetusel tasuta mängida ka Halo 5: Guardians’i ja Injustice 2’te. Mõlemal mängul on olemas ka Xbox One X uuendus ning neid saab hetkel soodushinnaga osta. Halo 5: Guardians on olemas ka Xbox Game Pass’i nimekirjas.

 

Nädalavahetuse pakkumine Steamis

Steami nädalavahetuse pakkumiste hulgast leiab soodsalt selliseid suurepäraseid mänge nagu Life is Strange: Before the StormNieR: AutomataFINAL FANTASY XVCuphead, Sniper Elite 4 ja palju muud huvitavat. Nädalavahetuse sooduspakkumine kehtib kuni esmaspäeva õhtuni.

 

Humble Bundle

Loomulikult ei saa me ka sel nädalal läbi ilma Humble Bundleta. Sel korral tasub kindlasti pilk peale visata sellisele pakkumisele nagu seda on Humble Strategy Bundle, kust strateegiamängude sõbrad saavad omale kõigest €0.81 eest Dungeon of the Endless, Endless Space – Collection, Planetary Annihilation: TITANS ning Company of Heroes 2 – Whale and Dolphin Conservation Charity Pattern Pack’i.

Kui 5 eurot juurde panna, siis saab veel lisaks Empire: Total War Collection, Endless Legend – Classic Edition ja Endless Legend – Tempest DLC omanikuks, pluss 66% Total War: WARHAMMER hinnast maha.

Umbes €9.74 eest aga saab kõigele eespool nimetatud mängudele veel lisaks ka Endless Space 2 – Standard Edition’i ja Tooth and Tail’i.

Lisaks on Humble Bundles käimas ka üks teine suurepärane soodusmüük, mile leiab BRITISH ACADEMY GAMES AWARDS SALE nime alt. Sealt leiab kõik need suurepärased mängud, mis sai ära mainitud Steami nädalavahetuse pakkumise juures, pluss mitmeid teisi mänge.

 

PlayStation Plus Double Discounts

Kui sa aga oled PlayStation Plus kasutaja, siis tasub kiiremas korras oma pilgud seada PlayStation Plus Double Discounts sooduspakkumiste poole, kust PlayStation Plus omanikel on võimalik omale nii mõnigi huvitav mäng kuni 80% soodsamalt soetada.

Ja see pole veel kõik… PlayStationi nädalapakkumise (Deal of the Week) alt leiab Crash Bandicoot N-Sane Trilogy, mis on kuni 18. aprillini 40% soodsam.

 

Starlit Adventures (PS4)

Juhul kui sul on olemas PSN’is US konto, siis on võimalik omale tasuta alla laadida Starlit Adventures nimeline mäng PlayStation 4’le. Kokku on mängus 64 erinevat levelit ja üle 144 väljakutse. Mängida on võimalik kuni kolme sõbraga koos. Starlit Adventures saab tasuta alla laadida PS Storest.

 

Nädalavahetuse mängusoovitus 

Nädalavahetuse mängusoovituseks on loomulikult ei miskit muud kui Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Special Operation I, mida saab sel nädalavahetusel Steamis, PS4 ja Xbox One konsoolil tasuta mängida.