Aitab küll naljast, Amazon muutis oma mängude eeltellimise tingimusi

0
164

VG24/7 kirjutab, et Amazon on muutnud oma eeltellimise poliitikat Euroopas. Kui varem võttis Amazon tellimuse eest raha alles siis kui kaup teele pandi, siis nüüd võtab Amazon raha sinu kaardilt maha viie päeva jooksul pärast tellimuse tegemist.

Aastate jooksul on mängijad seda süsteemi enda heaks ära kasutanud, tehes mängu eeltellimuse, kasutades saadud eeltellimuse boonused ära (näiteks koodid beeta jaoks) ning seejärel tühistanud tellimuse. Nüüd aga paistab, et Amazonil on sellisest rehepapilikust käitumisest küllalt saanud ning võtab nüüd raha sinu pangakontolt maha viie päeva jooksul peale tellimuse sooritamist.

Dave Scammell üritas paar päeva tagasi kasutada eelpool nimetatud skeemi Ubisofti Ghost Recon Breakpointi beeta jaoks, kui ta aga märkas, et Amazon võttis koheselt tema kontolt ka raha maha, tühistas ta ruttu oma tellimuse ning uuris Amazoni kasutajatoelt millal ta oma raha tagasi saab. Amazoni kasutajatoelt sai ta vastuse, et tagasimakse võtab aega 5-7 päeva. Loomulikult jagas Scammell oma värsket kogemust ka teistega Twitteris.