Lekkisid uue Xboxi tehnilised andmed

0
158
Xbox

Lekkisid Microsofti uue põlvkonna Xboxi tehnilised andmed, mis lubavad 5 korda võimsamat masinat kui seda on Xbox One X.

Endiselt ei ole Microsoft ja Sony veel midagi ametlikult kinnitanud, aga arvatakse, et mõlemad näitavad oma uue põlvkonna konsooli 2020. aasta alguses. Siis on lootust näha kuidas uue põlvkonna konsoolid välja näevad, palju need maksma hakkavad ja ehk jagatakse meile ka rohkem teavet tehniliste andmete kohta.

Mõlemad tahavad turule tulla kõige võimsama konsooliga ning ootavad, et teine teeks esimesena teatavaks oma konsooli tehnilised andmed, et nad saaksid siis teha vajalikud muudatused ja lagedale tulla võimsama konsooliga.


Windows Central kirjutab, et Microsoft plaanib müügile tuua kaks järgmise põlvkonna konsooli. Üks neist on siis odavama hinnaga konsool, koodnimega “Lockhart” ning teine on võimsam ja kallim konsool, koodnimega “Anaconda”. Lisaks on Windows Central saanud mitmest usaldusväärsest allikast infot mõlema konsooli tehniliste andmete kohta.

Xboxi konsoolide tehnilised andmed
Anaconda
CPU: Custom 8 cores (3.5Ghz)
GPU: Custom NAVI 12+ teraflops
RAM: 13GB of GDDR6 memory

Lockhart
CPU: Custom 8 cores
GPU: Custom NAVI 4+ teraflops

Loomulikult ei tasu seda leket nüüd päris üks ühele võtta, sest midagi pole ametlikult veel välja kuulutatud ning enne konsoolide ilmumist saab teha veel mitmeid muudatusi. Küll aga annab see ehk parema pildi sellest kuhu uue põlvkonna konsoolid sihivad.