Endine Runescape’i striimer nõuab Microsoftilt 2 miljonit dollarit

0
296
Paul Denino

Endine Runescape’i striimer teatas oma striimi ajal Mixeris, et Microsoft peab talle 2 miljonit dollarit maksma, et ta nende platvormi tõsiselt võtaks.

Paul “Ice Poseidon” Denino oli kunagi Twitchis väga populaarne, tänu oma Runescape’i striimidele. Kuid tänaseks on ta Runescape’i striimid selja taha jätnud ning alustanud päriselu (IRL – In Real life) striimidega. Oma karjääri tipphetkel polnud tal probleemi saada oma striimidele kümneid tuhandeid vaatajaid, nüüd on tal aga parimatel päevadel vaevalt 1000 vaatajat täis.

Twitchist on Denino tänaseks eluaegse striimikeelu saanud, seda siis tänu oma striimile lennujaamast kus ta teadlikult avaldas infot oma lennu kohta. Selle tegevuse tulemusena tegid trollid lennujaamale anonüümsed kõned, kus nad teatasid, et Paul Denino seljakotis on lõhkeained. Juhtum jõudis ka rahvusvahelisse meediasse ning Twitch otsustas populaarse striimeri oma platvormilt eemaldada.

Kuigi tema fännide arvates ei teinud Denino midagi valesti, siis Twitch ja paljud teised jäid arvamusele, et tema kohus on avalikus kohas striimides olla hoolikam, eriti arvestades teemasid, mis tema kanalil tavaliselt toimuvad. See polnud Denino jaoks ka üldsegi mitte esimene kord kui striimi vaatajad on tema või siis külastatavate kohtade kohta teinud ametivõimudele mitmesuguseid pilakõnesid. Peale kõiki neid juhtumeid avalikult oma lennu kohta infot jagades oli ta teadlik sellest, et see tegevus ei pruugi heaga lõppeda.

Mõni aeg hiljem sõlmis ta Googlega lepingu ja alustas striimimist YouTube’is. Kahjuks ei suutnud ta seal kunagi saavutada samasugust vaatajate arvu nagu tal Twitchis oli. Tema vaatajate arv kahanes kiiresti ja kunagine populaarne striimer unustati.


Nüüd on Denino aga tagasi, striimides Mixeris, sest kaks tema naissoost kaaslast on “Mixeri partnerid, kes teenivad palju raha ja on valmis end laskma k******.” Oma laupäevases striimis teatas ta, et mitte keegi ei võta Mixerit ja YouTube’i tõsiselt. “Ainult noored kurjategijad striimivad YouTube’is, see on nali. Ja mitte keegi ei võta Mixerit tõsiselt,” ütles Denino.

Denino arvates on Mixeri juht rumal, andes Ninja ja Shroud sugustele tavalistele striimeritele 50 miljonilisi lepinguid, et nood siis vaatajate arvu 2% võrra tõstaksid. Ta on nõus Microsofti “väikest beebi platvormi” tõsiselt võtma ja seal vaatajate arvu tõstma rohkem kui 2%, kui Microsoft talle 2 miljonit dollarit annaks, mis tema arvates on Microsofti jaoks tühine taskuraha.