PlayStation 5 2TB SSD kettaga?

0
304
PlayAsia PS5 2TB

Kas sügisel võib tulla müügile ka 2TB SSD kettaga PlayStation 5? Meie arvates mitte, kuid vähemalt PlayAsia usub, et see on võimalik.

PlayAsia on oma e-poodi üles pannud PlayStation 5 2TB ja PlayStation 5 Digital Edition 2TB versioonid ning lubab hakata juba üsna pea nende mudelite eeltellimusi vastu võtma hakata.

Tegelikult ei ole PlayAsia üldsegi esimene kes on “lekitanud” infot PlayStation 5 2TB mudeli kohta. Esmakordselt hakkasid kuulujutud PlayStation 5 2TB mudeli kohta levima tänu Twitteri kasutajale Wario64, postitades väidetava ekraanitõmmise Amazon.co.uk lehelt, kus olevat olnud müügil PlayStation 5 2TB mudel hinnaga £599.99.

Mõni aeg hiljem pani oma e-poodi PlayStation 5 2TB mudeli üles ka Saksa jaemüüja Otto. Hinnasildilt vaatas vastu üsna soolane hind – €974.79, enne kui see lehelt maha võeti.

Nüüd siis on PlayAsia otsustanud hakata peatselt vastu võtma PlayStation 5 2TB ja PlayStation 5 Digital Edition 2TB eeltellimusi. Kuidas nad neid tellimusi hiljem täita kavatsevad jääb esialgu müstikaks, sest Sony ei ole ametlikult sellist mudelit väljakuulutanud. Suure tõenäosusega sel põhjusel, et sellist mudelit lihtsalt ei eksisteeri.

PS5 2TB

Tähelepanelikumad lugejad ilmselt märkavad, et PlayAsia lehel on veel üks teinegi äärmiselt veider mudel – PlayStation 5 1TB, mida samuti ei eksisteeri.

Sony on ametlikult väljakuulutanud ainult PlayStation 5 ja PlayStation 5 Digital Editioni, mõlemad mudelid tulevad 825GB SSD kettaga. PlayStation 5 1TB ja 2TB mudeleid aga hetkel ei eksisteeri. Seetõttu olge ettevaatlikud nende müüjate suhtes, kes püüavad teile PlayStation 5 1TB või 2TB mudelit müüa.