Professionaalne “Fortnite’i” mängija sai keset turniiri igavese mängukeelu

0
634
Gamer

Eelmisel nädalal toimunud NA East DreamHack Online turniiri finaalmängude ajal sai üks võistlejatest igavese mängukeelu.

Käesoleval aastal on avalikkuse ette jõudnud hulgaliselt petmisjuhtumeid “Fortnite’is”, kus mitmesugustel võistlustel on mängijad petmisega vahele jäänud. Enamasti on petturid vahele jäänud seepärast, et nad on kasutanud “soft aim” tarkvara ning see on kogukonnas üsna palju pahameelt tekitanud.

Mõnda aega on nüüd küll vaiksem olnud… Võimalik, et Epic Games teeb piisavalt head tööd petturite avastamisel. Nüüd aga jäi vahele Kanada profimängija “Paperclip”. Endine Team Vanishi mängija osales NA East DreamHack Online turniiril “chris p pekon” nime all, kui keset turniirimängu ilmus järsku tema ekraanile teade “Te olete saanud petmise tõttu alalise mängukeelu”.

Mõni aeg hiljem teatas Paperclip Twitteris, et ta ei petnud kordagi turniirimängude ajal, vaid ta sai karistada seepärast, et ta paar kuud tagasi kasutas aimbotti ühe kõrtsimängu ajal.

Epic Games on oma seisukohta selgelt väljendanud, et nad ei aktsepteeri aimboti kasutamist mitte üheski olukorras, olgu see siis turniiril või kusagil oma lõbuks. Eelmisel aastal sai näiteks samamoodi eluaegse mängukeelu FaZe klanni liige Jarvis Kaye, kes ühe oma striimi ajal aimbotti kasutas.