Sony avas PlayStation 5 eeltellimuste registreerimislehe

0
604
PS5

Sony teatas PlayStation 5 eeltellimuste registreerimislehe avamisest. Need kes oma PS5 ostusoovi registreerivad, saavad kutse saamisel võimaluse olla esimeste õnnelike seas, kel on võimalik otse Sonylt PS5 konsool tellida.

Kuna eeltellitavate konsoolide arv on piiratud, siis loomulikult ei garanteeri enda registreerimine sulle koheselt PS5 tellimise võimalust. Eeltellimised toimuvad kutsete alusel, andes olemasolevatele PlayStationi kasutajatele võimaluse enne teisi konsool tellida. Kutseid jagatakse vastavalt kasutajate “varasematele huvidele ja tegevustele PlayStationiga”

Kuid isegi kutse saamine ei garanteeri sulle veel eeltellimust. Kõik kutsed on avatud ainult piiratud ajaperioodi jooksul ning tellida saab ainult ühe konsooli, koos kahe uue DualSense’i puldi ja muude PS5 lisaseadmetega. Lisaks on see hetkel avatud ainult USA kasutajatele, s.t. et PS5 tellimiseks on sul vaja ka USA aadressi. Kas Sony avab varsti sarnase eeltellimuste registreerimise lehe ka Euroopa kasutajatele, selle kohta hetkel veel Sony infot jaganud ei ole.

Loomulikult ei ole Sony endiselt veel avaldanud PlayStation 5 hinda ega ka mitte täpset väljalaskekuupäeva, jätkates kassi- ja hiiremängu Microsoftiga, kes esimesena uue põlvkonna konsooli välja hõikab.