“Call of Duty: Modern Warfare II” nõuab mängimiseks kinnitust SMS-sõnumi teel

0
86
Call of Duty: Modern Warfare 2

Activision kinnitas, et “Call of Duty: Modern Warfare II” ja “Warzone 2.0” mängimiseks arvutis on vajalik mobiiltelefoni number, mille kaudu peavad uued mängijad oma identiteeti SMS-sõnumiga kinnitama.

Activision Blizzard nõuab oma uute mängude juures, et kasutajatel peab olema Battle.net konto, mis on seotud telefoninumbriga, millele saadetakse kinnitamiseks SMS-sõnum. Selle eesmärgiks on tagada kasutajakontode turvalisus ja võidelda petturite vastu, et need ei saaks lihtsa vaevaga teha uut kontot, kui nad on saanud mängukeelu.

Esimeseks mänguks kus seda nõuet rakendati oli “Overwatch 2“. Kuid sellega tekkisid mitmesugused probleemid ning kogukonna ja meedia tagasiside oli üpris negatiivne, misjärel otsustas Blizzard esialgu sellest nõudest taganeda.

“Call of Duty: Modern Warfare II” ja “Warzone 2.0” puhul otsustas Activision Blizzard SMS-sõnumi kinnituse nõudest loobuda aga ainult konsoolil mängijate puhul. Arvutil mängijate puhul jääb nõue kehtima, sest see on vajalik petturite vastu võitlemisel.

“Call of Duty: Modern Warfare II” ilmub 28. oktoobril ja “Warzone 2.0” ilmub 16. novembril.