“FIFA 23” võimaldab teil välja lülitada sinu halba mängu kritiseerivad kommentaarid

0
95
FIFA 23

Tunned end väga halvasti kui EA jalgpallimängus olevad kommentaatorid kritiseerivad sinu halba mängu? Nüüd on sul võimalik nende kriitika sinu halva mängu kohta välja lülitada.

Tänases maailmas on valdavalt igasugused pöidlad alla ja muu kriitika eemaldatud, et inimesed end halvasti ei tunneks, kui keegi neid kritiseerib. Nüüd on järjekord jõudnud spordikommentaatoriteni “FIFA 23-s”. Kui peaksid end tundma halvasti kui mõni kommentaatoritest taaskord sinu viletsat mängu kommenteerib jalgpallimängu ajal, siis nüüd on võimalik kriitika välja lülitada ja kuulda ainult kiidusõnu.

FIFA 23

Selleks ei tule sul teha muud kui minna “FIFA 23” põhiseadetesse, sealt valida “AUDIO” ja seejärel märgi “Disable Critical Commntary” “ON”. Ja võidki minna mängu nautima, kartmata, et kommentaatorid sinu suunas pilkavaid kommentaare lendu laseksid kui sa peaksid järgmine kord jälle palli otsa koperdama.

Vähemalt teoreetiliselt peaks see nii töötama aga juba on mitmed mängijad kurtnud, et kommentaatorid pilavad endiselt nende kehva mänguoskust.