“Marvel’s Midnight Suns” leke paistab olevat tõene

0
31
Marvel's Midnight Suns

Paistab, et lekkinud info “Marvel’s Midnight Suns’i” uute tegelaste ja ilmumiskuupäeva kohta on tõene, sest Take-Two Interactive nõudis avaldatud info eemaldamist.

Lekke kohaselt peaks “Marvel’s Midnight Suns” ilmuma 6. oktoobril PC, Xbox One-i, Xbox Series X-i ja S-i, PS4 ja PS5 jaoks. Switchi versiooni lekkes ei mainitud. Nils Ahrensmeier leidis info erinevatest müügikirjetest ning loomulikult ei jätnud ta seda avastust ainult enda teada, vaid avaldas leitud info ka Twitteris. Ei läinud just eriti kaua aega, kui Take-Two asjale reageeris ja nõudis avaldatud ekraanipiltide eemaldamist.

Kuigi ekraanipildid on küll nüüd kadunud, siis “kassi enam kotti tagasi ei topi” ning piltidelt leitud info on internetis kättesaadav.

Firaxis on eelnevalt ametlikult kinnitanud, et “Marvel’s Midnight Suns” sisaldab 12 erinevat tegelast, üheksa neist on ametlikult kinnitatud. Lekke kohaselt on nüüd teada aga veel kaks tegelast – Spider-Man ja Scarlet Witch. See tähendab, et vaid üks tegelane on nüüd veel teadmata, kes ilmselt avalikustatakse mängu vahetu ilmumise ajal.

Enhanced Edition sisaldavat viite boonus skinni ning Legendary Edition 23 boonus skinni. Lisaks sisaldab Legendary Editsion ka Season Passi, mis annab ligipääsu neljale lisapakile, millest igaüks peaks sisaldama üht lisakangelast, uusi missioone ja vastaseid.

“Marvel’s Midnight Suns” sai mõni aeg tagasi vanusepiirangu kinnituse Lõuna-Koreas, mille tõttu arvati, et mäng võib tegelikult ilmuda juba suvel. Uue lekke kohaselt aga ilmub see siiski alles 6. oktoobril 2022.