TASUTA “DAEMON X MACHINA”

0
41

Mida võtab inimkond ette, kui suur lahmakas Kuud alla kukub, maailma kaosesse paiskab ning õnnetuse tagajärjel uus tundmatu tulnukrass nimega Surematud (ehk Immortalid) oma kontrolli alla võetud sõjamasinate abil inimestega lõpmatuna tunduvat sõda pidama hakkab?

Otse loomulikult tuleb asjast kasu lõigata ning erinevad palgasõdurite grupid istutavad Arsenalideks kutsutavate hiidrobotite sisse lahingukõlblikke isikuid, kes maailmas korda looma ja selle abil raha teenima peavad hakkama.

Mängija kehastubki üheks hääletuks palgasõduriks, keda terve loo jooksul Rookie’ks hüütakse, kuigi tema oskused ja arsenal (vahet pole, kas väikese või suure algustähega) on mõne aja möödudes tema kolleegidest peajagu üle.

„Daemon x Machina“ on robotifännide poolt robotifännidele tehtud mäng. Kui sul on tuttavaid, kes seda mängima hakkavad, on uute juppide korjamine ja koos missioonide täitmine kindlasti vahva. Kui sa armastad hiidroboteid ja oled kunagi mänginud näiteks „Armored Core’i“, naudid sa kindlasti ka „Daemon x Machinat“.

Kõlab paljulubavalt? Tahaksid sellist mängu mängida? Aga palun, Epic Games’i poes on “DAEMON X MACHINA” sel nädalal tasuta saadaval. Pakkumine kehtib kuni 3. veebruarini kell 18:00.

“Daemon X Machina” arvustust saab lugeda siit.