€1 eest Xbox Game Passi enam ei saa

0
258
Xbox Game Pass
PILT: Xbox

Microsoft lõpetas ära Xbox Game Passi 1 eurose proovipakkumise.

Tegemist oli fantastiliselt hea pakkumisega neile, kes soovisid proovida uusi mänge arvutil või Xboxil. Kõigest ühe euro eests aid kasutajad kuuks ajaks ligipääsu Game Passi teenusele ning selle aja jooksul jõuab läbi mängida nii mõnegi uue mängu. Seda pakkumist sai kasutada peaaegu Game passi ilmumisest saadik, kuid nüüd on Microsoft otsustanud selle suurepärase pakkumise lõpetada. Microsofti pressiesindaja sõnul aga on tulevikus oodata uusi kampaaniaid ja pakkumisi.

Game Pass arvutile või Xboxile maksab hetkel kuus €9.99 ühele kasutajale. Selle raha eest saab ligipääsu sadadele mängudele kas arvutil või Xboxil (sõltuvalt kas on tellitud Xbox Game Pass või PC Game Pass), esimesel päeval ligipääsu Xboxi mängustuudiote mängudele, iga kuu lisandub uusi mänge, soodustused ja boonused, ligipääsu EA Play teenusele, Riot Games boonused.

Game Pass Ultimate maksab €12.99 kuus ühele kasutajale. Selle raha eest saab ligipääsu Xbox Game Passile, PC Game Passile, Cloudile, Xbox Live Goldile

Game Pass Family & Friends maksab €21.99 kuus ja seda saab kasutada kuni 5 inimest. Sisaldab kõiki pakkumisi, mis eelmised Game Passi tasemed. Hetkel on see pakkumine saadaval ainult Iirimaa, Uus-Meremaal, Lõuna-Aafrikas, Ungaris, Iisraelis, Rootsis ja Tšiils. Kuid Microsoft lubas, et see suurepärane pakkumine jõuab tulevikus ka teistesse riikidesse.

Veebruaris jõudis Eestisse ametlikult PC Game Pass.

Kuigi 1 eurone Game passi proovipakkumine on küll eemaldatud, siis teine ülihea pakkumine on hetkel veel alles. Kui ostad kolmeks aastaks Xbox Live Goldi, siis on sul võimalik see €9.99 (varem 1 euro) eest uuendada Xbox Game Pass Ultimate’iks.