Fallout 76 ei toeta cross-play’d, kinnitab Bethesda

0
106

Nüüd kui Sony andis lõpuks arendajate ja mängijate survele järele ning alates eelmisest nädalast saavad Fortnite’i mängijad ka PS4 konsoolil nautida cross-platform võimalusi, on mängijate pilgud pööratud Bethesda poole. Kuidas need lood nüüd selle Fallout 76-ga on?

Suvel rääkis Todd Howard (Bethesda mängustuudi juht), et nad küll kangesti tahaksid lisada Fallout 76-le cross-play võimaluse, aga Sony takistab selle plaani elluviimist.

“Ei mingit cross-play võimalust Fallout 76’s. Me väga tahaksime seda, kuid hetkel ei ole see võimalik. Sony ei ole nii abivalmis nagu kõik tahaksid,” ütles Howard.

Kuidas aga on lood nüüd, mil Sony on lõpuks ukse avanud cross-plaform võimalustele? Selgub, et olukord on jäänud samaks, Bethesdal pole kavas Fallout 76 mängule cross-play võimalust lisada. Pete Hines kirjutab, “Fallout 76 ei toeta corss-play’d mitmel erineval põhjusel. Mul pole aimugi, kas see üldse kunagi juhtub. Kuid ma kinnitan teile, et see ei ole meie radaril täna ning me keskendume hetkel B.E.T.A. ja täismängu ilmumisele.”

https://twitter.com/DCDeacon/status/1044936621211230208

Kuidas siis nüüd nii? Aga Todd Howard ju kangesti tahtis cross-play võimalust Fallout 76-le, aga paha Sony ei lubanud. Tegelikult on asi palju lihtsam ja selle otsuse juures pole sonyga mitte midagi pistmist, süüdistagu siis Howard neid palju aga soovib. Kui olete silma peal hoidnud Pete Hines’i tegemistel, siis Hines on kinnitanud juba kevadest saadik, et Fallout 76 ei hakka toetama cross-play võimalust. See otsus sai tehtud juba väga ammu tagasi, räägib Hines. Sellest oli juttu ka QuakeCon 2018 ajal, mil Hines rääkis, “Iseenesest oleks ju tore mängida Fallout 76 oma Xboxi peal ja mu laps mängiks samal ajal arvutil ning nii saaksime me koos mängida, aga kui ei saa siis pole sellest midagi katki. See ei ole oluline.” Küll aga on see oluline The Elder Scrolls: Legends kaardimängu puhul, rääkis Hines.