Nädalavahetus – Ghost Recon Wildlands, It’s Quiz Time, Antihero, Super Bomberman R ja teisi soodsaid pakkumisi

0
149

Nädalavahetuse mängusoovituseks on sel korral Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, mida Steami või Xbox One’i kasutajad sel nädalavahetusel tasuta mängida saavad. Mida põnevat sel nädalavahetusel aga veel leiab, selle kohta saab infot allpool.

 

Humble Bundle pakkumine

Humble Bundle on tuntud oma suurepäraste pakkumistega ning ka sel korral leiab sealt suurepärase pakkumise. Vähem kui ühe euro eest saab omale soetada sellised mängud nagu: Streets of Rage, Crazy Taxi, Binary Domain ja OlliOlli2: Welcome to Olliwood. Natuke juurde makstes aga saab lisaks veel Surgeon Simulator: Anniversary Edition, GRID 2, Alpha Protocol ja Operation Flashpoint: Red River nimelised teosed. Kui rahast kahju ei ole, siis €7.65 eest saab lisaks eelpool nimetatud kraamile juurde veel kaks mängu: Stronghold Crusader 2 ja Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

 

Steam: Ghost Recon Wildlands, It’s Quiz Time, Antihero ja suur Focus Home Interactive mängude soodusmüük

Nädalavahetusel saavad Steami kasutajad tasuta mängida sellist lahedat mängu nagu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Kui mäng meeldima hakkab, siis saab selle Steamis omale 60% soodsamalt osta.

Lisaks Ghost Reconile saavad on sel nädalavahetusel Steamis veel teisigi mänge mida tasuta mängida saab – It’s Quiz Time ja Antihero. Mõlemad mängud on hetkel soodushinnaga müügil.

Lisaks on Steamis parajasti käimas ka Focus Home Interactive mängude soodusmüük, kust on võimalik omale mänge kuni 85% soodsamalt soetada.

Nädalavahetuse sooduspakkumiste alt leiab veel Rising Storm 2: Vietnam ja Human: Fall Flat nimelised mängud.

 

Xbox: Ghost Recon Wildlands ja Super Bomberman R

Xbox Live Gold’i omanikud saavad nädalavahetusel tasuta mängida Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’i ja Super Bomberman R’i. Mõlemad mängud on hetkel soodushinnaga müügis ja kui otsustad omale hiljem mängu osta, siis kogu eelnev progress mängus jääb sulle alles.

Taaskord leiab ka “Deals with Gold” sooduspakkumiste hulgast üht ja teist põnevat. Sel korral leiab sealt näiteks selliseid suurepäraseid teoseid nagu Deus Ex: Mankind DividedJurassic World EvolutionLife is Strange: Before the StormQuantum BreakRyse: Legendary EditionSunset Overdrive, Titanfall 2 ja palju muud.

 

PlayStation

Nädala pakkumise alt leiab sel korral Call of Duty: WWII. Lisaks on võimalik omale soetada Ubisofti mänge kuni 60% soodsamalt ja endiselt on aktiivne ka pakkumine “Games Under €20“.

 

Nintendo eShop

Kui oled Nintendo Switchi omanik ja otsid oma mängukogusse täiendust, siis tasub kindlasti pilk peale visata uutele sooduspakkumistele Nintendo lehel.

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Amazonis on hetkel hea hinnaga müügil Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One).

 

WWE 2K19 Deluxe Edition – €59.97

Wrestlingu sõpradel on võimalik omale Green Man Gamingu vahendusel soodsamalt tellida WWE 2K19 Deluxe Edition (Steam), mis maksab hetkel €59.97.

 


Kui leiad mõne huvitava sooduspakkumise, mida teistega jagada soovid, siis seda saab teha meie Discordi kanalil #soodsalt.