Sellel nädalavahetusel toimub X018 üritus

0
73

Sellel nädalavahetusel toimub Mehhikos Microsofti X018 üritus, mille otseülekannet on võimalik Mixer.com/Xbox vahendusel jälgida.

X018 otseülekanne algab laupäeval, 10. novembril kell 23:00 (Eesti aja järgi) ja kestab umbes kaks tundi. Selle aja jooksul tuuakse vaatajateni mitmesuguseid uudiseid, intervjuusid, suurepäraseid pakkumisi ja palju muud. Uut infot saab ka Crackdown 3, Minecraft, Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Horizon 4 ja teiste mängude kohta.

Microsoft lubab X018 ajal lagedale tulla nii mõnegi üllatusega. Üheks selliseks üllatuseks arvatakse olevat uus Splinter Cell’i mäng, mida selle mänguseeria fännid on kannatamatult oodanud. Ringi liiguvad jutud ka sellest, et paljukiidetud Sunset Overdrive jõuab lõpuks nüüd ka arvutile. Kes teab äkki on tulekul ka Sunset Overdrive 2?

Vaatajatele jagatakse ära ka mitmesugust tasuta kraami. Juhul kui sa vaatad X018 üritust Mixeri vahendusel ja sa oled oma Microsofti kontoga sisse loginud, kas Xboxil, arvutil või mobiilsel seadmel, siis saad Sea of Thieves ja Forza Horizon 4 mängusiseseid asju.