Steam.tv – konkurent Twitchile ja YouTubele?

0
82
Ekraanipilt: Sean Hollister/CNET

Valve testis oma uut striimingiteenust Steam.tv, mille nad tegid kogemata avalikult kättesaadavaks kõigile uudishimulikele.

Eelmisel nädalal said uudishimulikud tutvust teha Valve uue teenusega – Steam.tv’ga, otsese konkurendiga Twitch’ile ja YouTube’ile. Esialgu, peale Dota 2 The International 2018 turniiri sealt midagi näha ei olnud. Kuid tegemist on alles arendamisel oleva teenusega ning ilmselt lisatakse ülejäänud funktsioonid sinna kunagi tulevikus.

Oma kommentaaris CNET’ile, teatas Valve esindaja, et tegemist pidi olema sisemise testiga ja Steam.tv tehti avalikult kättesaadavaks kogemata. “Me töötame selle kallal, et uuendada Steam Broadcasting’ut Dota 2 turniiri jaoks. See, mida inimesed nägid, oli test ühendus, mis kogemata avalikustati,” kirjutas Valve.

Ekraanipilt: Sean Hollister/CNET

Peale eksimuse avastamist, võttis Valve küll kiirelt Steam.tv maha, kuid CNET ja teised uudistajad jõudsid seal enne seda siiski piisavalt kaua ringi vaadata. Steam.tv pakutavate võimaluste hulgas oli uus Steam Chat ja võimalus kutsuda sõpru endaga liituma, et koos striimi vaadata. Olemas oli ka häälvestluse võimalus, mis töötas küll Google Chromega, kuid ei töötanud veebilehitsejatega Firefox ja Edge.

ALLIKASCNET