“Overwatch 2” mängijad peavad mängima 100 mängu, et algseid kangelasi lahti lukustada

0
146
Overwatch 2

Kui sa ei ole mitte kunagi varem mänginud “Overwatchi” ja hakkad nüüd “Overwatch 2” mängima ning soovid seal lahti lukustada algsest mängust pärit kangelasi, siis selleks tuleb sul mängida üle 100 mängu.

Blizzardi sõnul on see kõik mängijate huvides, et uusi mängijaid mitte ära ehmatada suure hulga kangelaste ja mängurežiimidega. Tegemist olevat osaga nende uute kasutajate esimese kogemuse süsteemist, mis tutvustab neile “Overwatch 2-te” ja on spetsiaalselt loodud uute mängijate jaoks.

Seetõttu alustavad uued mängijad piiratud juurdepääsuga erinevatele mängurežiimidele, kangelastele ja teiste piirangutega. Piiranguid vähendatakse samm-sammult, et mängijaid õpiksid mängu tundma. Esimesena avatakse mängijatele kiirelt kõik mängurežiimid ja nad saavad mängusiseselt vestelda. Seejärel, pärast 100 matši saavad nad lõpuks algsetele Overwatchi kangelastele ligipääsu. Soovi korral saab neid kangelasi muidugi raha eest juba varem lahti lukustada.



“Sellise fookusega kogemus hõlbustab uutel mängijatel Overwatchi maailma sulanduda, õpetades neile erinevaid mängurežiime, reegleid ja muid mängu kõrgetasemelisi aspekte,” selgitas Blizzard.

Muutunud on ka “Overwatch 2” võistlusrežiimi avamise nõuded. Kui varem oli selleks vajalik teatud tasemeni jõuda, siis nüüd peavad uued mängijad võitma 50 kiirmatši (Quick Play) enne võistlusrežiimi avamist.

Blizzard lisab, et see nõuab uutelt mängijatelt aega ja pühendumist, enne kui nad saavad teistega suhelda ja võistlusrežiimi avada. See annab lisaaega Blizzardile petturite ja teiste ebameeldivatele mängijate tuvastamiseks enne kui nood teistele mängurežiimidele ligi saavad.

Uute kasutajate kogemuse süsteem mõjutab ainult neid mängijaid kes on loonud Blizzardi konto pärast 4. oktoobrit.