Ubisoft lükkas edasi kaks mängu ja lõpetas nelja mängu arendamise

0
133
Avatar: Frontiers Of Pandora

Ubisoft teatas, et nad lükkasid järgmisesse aastasse edasi kaks mängu ning lõpetasid nelja mängu edasise arendamise.

Edasi lükatud mängudeks on “Avatar: Frontiers Of Pandora” ja üks väiksem, seni avalikustamata premium-mäng. Ubisoft lubab, et mõlemad mängud ilmuvad ettevõtte järgmise majandusaasta jooksul.

“Avatar: Frontiers Of Pandora” arendajaks on mängustuudio Massive, kes on “Divisioni” loojaks, lisaks töötavad nad hetkel avatud maailmaga tähesõdade mängu kallal.

Kuigi “Avatar: Frontiers Of Pandora” ilmumine lükati edasi, siis Hames Cameroni uus Avatari film “The Way of Water” ilmub plaanipäraselt kinodesse detsembris.

Lisaks lõpetas Ubisoft nelja mängu edasise arendamise, nende hulgas siis “Splinter Cell VR” ja “Ghost Recon: Frontline” ning kaks seni väljakuuluatamata mängu.

Ubisoft kinnitas, et kuigi “Splinter Cell VR” mäng visati prügikasti, siis fännid päris ilma “Splinter Cellita” siiski ei jää. Nimelt on tulekul mänguseeria esimesest mängust uusversioon. Kahjuks, päris uue, järgmise “Splinter Celli” osa kohta pole endiselt infot.

“Ghost Recon: Frontline” aga pidi olema Ubisofti uus mängi-tasuta Battle Royale stiilis mäng, mis oli osa Ubisofti plaanist luua olemasolevatest populaarsetest frantsiisidest mängi-tasuta versioonid.

Kuigi kaks mängu lükati edasi ja neli tühistati, siis päris tühjaks see sügis ei jää, sest Ubisoftilt on sügisel ilmumas “Skull & Bones” ja “Mario + Rabbids: Sparks of Hope“. Lisaks lubab Ubisoft septembris toimuva Ubisoft Forwardi ajal näidata uut, tuleviku “Assassin’s Creedi”, mille tegevuspaigas pole “usaldusväärsed” allikad senini kokku leppida suutnud, pakkudes tegevuskohaks alates Mehhikost ja Bagdadist kuni Jaapani ja Venemaani välja.