Spider-Man 2 PS5 konsool

0
138

Ämblikmehe fännidele tehti San Diego Comic-Conil teatavaks rõõmus uudis – müügile tuleb Marveli Spider-Man 2 PS5 konsooli eriväljaanne.

Spider-Man 2 PS5 esikaanel hiilivad sümbioodid agressiivselt Ämblikmehe ikoonile lähemale, ähvardades alla neelata selle viimasegi lapikese punast, mis alles on. Konsooli teisel küljel on kogu külg must, millel ilutseb valge Ämblikmehe ikoon.

Komplekt sisaldab samailusat DualSense’i juhtmevaba pulti, millest samuti on suur osa must ning paremas nurgas killuke punast. puldi keskel ilutseb valge Ämblikmehe ikoon.

Lisaks konsoolile ja puldile on komplektis ka “Marvel’s Spider-Man 2 Standard Edition”, et teil oleks võimalik oma ägedal uuel Ämblikmehe konsoolil mängu nautima hakata.

Kui sul aga on juba olemas PS5 konsool aga tahaksid samuti pulti või oma konsooli Ämblikmehe konsooliks muuta, siis õnneks tulevad pult ja küljeplaadid müügile ka eraldi.

Eeltellimusi saab hakata tegema suuremate edasimüüjate juures ja PlayStationi lehel alates 28. juulist 2023. Kas Ämblikmehe PS5 kaaned ja pult ka Eestisse müügile tuleb, selle kohta meil kahjuks hetkel infot pole, seetõttu soovitame neil, kes kindlasti omale uusi PS5 kaasi või/ja pulti soovivad, oma tellimused õigel ajal Amazoni kaudu või põhjanaabrite juures ära teha.

“Marvel’s Spider-Man 2” ilmub 20. oktoobril 2023.