E3 2019 – Ubisoft küll, aga kus peidab ennast Sam Fisher?

0
141

Ubisoft teatas käesoleva mai alguses, et nad lasevad aasta jooksul välja neli AAA-mängu. Üks neist, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint tehti samuti teatavaks mai alguses. Uue Watch Dogsi tuleku kohta olid samuti jutud liikumas ning enne E3 said need ka ametliku kinnituse. Lekkeid ja mängijate õrritamist uue Splinter Cell’iga on samuti juba omajagu olnud, kuid mida endiselt pole, on ametlik kinnitus mängu tuleku või olemasolu kohta, Sam Fisher on endiselt kusagil peidus. Neljas AAA-mäng on aga endiselt teadmata kadunud asjade hulgas, peale Ubisofti pressikonverentsi pole meil endiselt aimugi, mis see neljas mäng olla võiks. Roller Champions ning Gods & Monsters kumbki ei klassifitseeru ju AAA-mänguks. Paistab, et Ubisoft jätkab mängijatega kassi ja hiire mängu, nagu Sam Fisher oma vastastega.

Ühesõnaga Ubisofti pressikonverentsi lõppedes on kaks AAA-mängu, mis jooksva majandusaasta jooksul ilmuma peaksid, meile endiselt teadmata. Õnneks näidati meile Watch Dogs Legions mängu, mis esmapilgul paistab üks päris lahe asi tulevat. Vähemalt ei ole tegemist mingi mõttetu käkiga nagu seda Watch Dogs 2 oli. Kui esimene Watch Dogs oli suurepärane asi ning võitis kiirelt mu südame, siis mänguseeria teine mäng oli nagu tänavale lastud pasahunnik, otseselt ei sega, ei pea sisse astuma, aga riivab silma ja haiseb. Seetõttu olin ma üpris skeptiline kolmanda mängu puhul. Õnneks paistab, et Ubisoft on oma veast aru saanud ja suudab meile taaskord midagi huvitavat ja põnevat pakkuda. Watch Dogs Legions videot näeb siit:

https://www.youtube.com/watch?v=rIe3M1_Bu-Y

Huvitavat kraami oli Ubisoftil veel. Näiteks äratas minus huvi Roller Champions, omapärane spordimäng, mille peale tuleb meelde Rocket League ning Speedball 80ndatest ja 90ndatest. Need kes mängivad arvutil, saavad mängu Uplay vahendusel juba proovida.

Assassin’s Creed Odyssey loonud meeskonnalt ilmub järgmise aasta veebruaris uus mäng Gods & Monsters, mille kohta just eriti palju infot ei jagatud. Treileri peale tulid meelde kohe The Legend of Zelda: Breath of the Wild ja Assassin’s Creed Odyssey.

Keanu Reeves’i asemel tõi Ubisoft lavale John Bernthal’i, koos koeraga, päris koeraga. Mitte, et see koer seal laval nüüd midagi teinud oleks või ta seal olla oleks tahtnud… Eesmärgiga siis reklaamida Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointi.

Ametlikult kuulutati lõpuks välja ka mänguteenus Uplay+, nagu EA Access ja Xbox Game Pass ning mis ilmub 3. septembril Uplay ja Google Stadia kasutajate jaoks. Maksma hakkab see €14.99 kuus. Samapalju küsib ka EA oma Origin Access Premier teenuse eest. Selle hinna eest saab ligipääsu kõikidele olemasolevatele Ubisofti mängudele ja kõikidele uutele tulevikus ilmuvatele mängudele.

Loomulikult ei puudunud pressikonverentsilt ka Rainbow Six Siege ja The Division 2 ning kuidas saakski ilma Ubisofti tantsumänguta Just Dance 2020.

Kogu Ubisofti pressikonverentsi ning kõik mis sellele eelnes ja järgnes, saab järele vaadata siit.


E3 2019 – Kui Keanu Reeves lavale astus olid fännid juba pöördes ehk Microsofti...

Microsofti pressikonverentsi tipphetk ei olnud üldsegi mitte Halo Infinite, Xcloud või Xbox Scarlett, selleks oli hoopis Keanu Reeves. Kui Cyberpunk 2077 esimesed kaadrid jooksma...